Thursday, June 04, 2009

Lauk bayam cina

Aku enda nemu bakani orang bukai mandok sayur tu tang enggi aku dipandok enggau bawang putih, chabi enggau sirap tunjing janik salai.

Batang sayur tu bisi akap mimit asai iya, engka laban 'getah' iya. Asai ka bisi sayur kitai Iban asai batang sayur tu laban lebuh aku nyepi asai akap nya, asaika kala aku makai sayur asai nya. Tang daun iya nadai bisi asai akap, nyamai sepi aku. Kenyang diri aku belauk sayur bayam cina lemai tu! Kelimpah ari lauk bayam cina tu aku bisi mega manggang filet ikan salmon. Ngam endar lauk dua iti tu dempa sama sama enggau asi!

Benung ngenat diri diatu! mrgreen

Puteri's Signature

5 comments:

  1. Nama utai akap nya? asai pedal2 ka?

    ReplyDelete
  2. miammm sodap amai gamal lauk bayam nya !!

    ReplyDelete
  3. Chris, baka bau akap .. translate that bau into taste! Hahaha, musty taste lah, if mustiness can be tasted!!

    Lyana, not bad actually asai sayur nya ... dudi ila ka aku nguji all the other different vegetables. Mayuh macham sayur ka enda kala dipeda kitai dijual dia. Aku ka nunda indu cina ka gap gamal nya. Actually sekumbang aku udah datai ditu, mayuh macham sayur ga udah diuji aku, baka kantuk sweet peas, sweet pea sprouts .. nyamai ga.

    ReplyDelete
  4. Enti enda salah aku, nama sayur tu dalam jako cina : Yu Chai (translate dalam jako Iban : sayur minyak), he..he..

    Selalu iya dipanduk enggau udang kering & cili. Sebedau digoreng, sayur tu dicelur enggau ai panas.

    Aku rindu meh makai sayur tu. Ba restaurant ka mar rega lauk tu secapak.

    ReplyDelete
  5. Amat nyamai sayur tu. Lama ga aku nadai utai meda sayur tu during market day kami ditu. Bala indu Filipino ke madah ke aku sida manduk enggau pork hocks ... nya aku nunda style sida.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...